Servei DPD

LleidaPRO li ofereix el servei de Delegat de Protecció de Dades extern per tal d’adaptar el tractament d’informació del client al compliment del RGPD i de la LOPDGDD.

Si la seva empresa o entitat està obligada a nomenar un DPD (Delegat de Protecció de Dades), contacti amb nosaltres. LleidaPRO disposa de Delegats de Protecció de Dades a la seva disposició.

A LleidaPRO som el seu Delegat de Protecció de Dades, demani pel servei de DPD (Delegat de Protecció de Dades) a Lleida.

Potser estava buscant:
Delegat de protecció de dades a Lleida, servei de Delegat de protecció de dades, DPD Lleida, quines empreses necessiten un DPD, funcions del delegat de protecció de dades.

Sol·liciti informació sense compromís


    Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho sol·liciti i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si a LLEIDA PRO estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

    Declaro que he llegit i accepto la política de privacitat.