Adequació LSSICE

La LSSICE (34/2002), Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, afecta tots els titulars de llocs web, i regula tots els serveis i comunicacions a internet. Totes les empreses, professionals i organitzacions que gestionen dades personals han de adaptar-se als principis i obligacions contingudes en aquestes normativa per tal de garantir els drets dels interessats.

Amb la nostra llarga trajectòria en la implantació de la LOPD i LSSICE en tot tipus d'organitzacions i sectors d'activitat, assegurem l'adequació a aquestes normatives de manera integral i efectiva sense alts costos de temps ni recursos.

El nostre servei és fonamentalment presencial i totalment adaptat a les característiques de cada empresa. També oferim el mateix servei en modalitat en línia, però només en aquells casos que el nivell de seguretat de dades sigui bàsic i l'activitat de l'empresa ho permeti, seguint les indicacions de l'AEPD. A LleidaPRO adaptem la teva web a la Lssice.

Beneficis
  • Evitar importants sancions, que provenen habitualment del nostre entorn. Les sancions a les empreses poden arribar poden arribar d'entre 10 i 20 milions d'euros, o entre el 2 i el 4% del volum de negoci anual global.
  • Augmentar la nostra capacitat de reacció davant pèrdues de dades, l'actiu més important d'una empresa.
  • Seguretat informàtica, ja que el mal ús de les noves tecnologies suposa un alt risc.
  • Delimitació de responsabilitats, per mal ús de tercers.
  • Imatge empresarial. La correcta implantació d'una política de privacitat representa un valor afegit en qualsevol organització, projectant valors com l'ètica i el respecte pels teus clients i col·laboradors.

Potser estava buscant:
Adequar la meva web a la protecció de dades, adequació de la Lssice, adequació de la web, consultoria protecció de dades de la web, RGPD Lleida, consultors en protecció de dades.

Sol·liciti informació sense compromís


    Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho sol·liciti i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si a LLEIDA PRO estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

    Declaro que he llegit i accepto la política de privacitat.