Seguretat i consultoria informàtica

A LleidaPRO som informàtics i experts en seguretat informàtica. Avui en dia, tota la nostra informació està dins dels sistemes tecnològics de la nostra empresa, per aquest motiu, un factor molt important és revisar-ho mitjançant una consultoria informàtica. Des el punt de vista de la protecció de dades, el sistema informàtic és un punt clau i s’ha de tenir sempre actualitzat i controlat.

Els sistema informàtic de la nostra organització haurà de comptar amb un nivell de seguretat adequat en funció dels riscos detectats en l’anàlisi previ de protecció de dades.

Oferim sempre les últimes novetats en tecnologia empresarial. La consultoria informàtica, de la mà dels nostres especialistes amb àmplia experiència en el sector, pot ser un valor afegit per a la seva empresa. La possibilitat de rebre una atenció personalitzada a les característiques de cada companyia, farà que el rendiment i eficiència de la seva organització augmentin de manera directa.

Soliciti ja un consultoria en seguretat informàtica per la protecció de dades. Som experts en seguretat informàtica a Lleida.

Augmenti el rendiment i eficiència de la seva empresa

La consultoria informàtica de Lleida PRO es desenvolupa principalment en tres àrees d'actuació empresarial:

 1. Primer que res es realitza una auditoria dels Sistemes d'Informació. D'aquesta manera es pretén optimitzar la productivitat a través de l'anàlisi dels sistemes actuals, així com determinar els riscos o amenaces de la companyia o del mercat en el qual es desenvolupa.
 2. A partir d'aquest moment, es crea un pla de contingència i de recuperació de desastres, per tal d'evitar les conseqüències que pugui ocasionar un error de seguretat informàtica.
 3. Finalment, Lleidapro garanteix un model d'optimització de la infraestructura per tal de reduir costos i optimitzar els processos de treball, sempre sota les últimes novetats en tecnologia empresarial.

La teva empresa obtindrà millores en diversos nivells gràcies als beneficis d'una consultoria informàtica:

 • Millores en l'optimització del treball i les tasques dels professionals.
 • Aconseguir una reducció de costos en personal.
 • Augmentar la seguretat informàtica i evitar amenaces o pèrdua d'informació.
 • Creixement de la productivitat de la seva companyia.
 • Assessorament personalitzat i constant per part dels nostres experts líders en el sector tecnològic.
Característiques per a un bon servei de consultoria
Posi la seva empresa en bones mans. Els especialistes de LleidaPRO garanteixen millores en la productivitat i seguretat de la seva empresa a través de la consultoria informàtica.

Potser estava buscant:
Consultoria en protecció de dades a Lleida, consultoria en seguretat informàtica a Lleida, experts en seguretat informàtica, consultoria de seguretat Lleida, experts en seguretat de dades, empresa de protecció de dades Lleida, RGPD Lleida, adaptació RGPD Lleida, adequació protecció de dades a Lleida, empresa consultora en protecció de dades

Sol·liciti informació sense compromís


  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho sol·liciti i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si a LLEIDA PRO estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Declaro que he llegit i accepto la política de privacitat.