Qui som?

Experts en Protecció de Dades

LleidaPRO

LleidaPRO compta amb més de 15 anys d'experiència en el sector de la informàtica, les noves tecnologies i la protecció de dades. Format per un equip de professionals amb alta qualificació tècnica que treballa contínuament per oferir una resposta immediata, fiable i eficient.
El nostre tret diferencial és la capacitat per oferir un servei global en protecció de dades, seguretat informàtica i consultoría en noves tecnologies. És per això que el nostre ventall de serveis cobreix tot el que una empresa pot necessitar en el món TIC i seguretat. Amb LleidaPRO disposarà a cada moment d'un interlocutor preparat per oferir-li les solucions més adients a cada necessitat, tenint en compte les particularitats de la seva organització.

A qui prestem servei?

A Pimes de qualsevol sector

Totes les empreses que tractin dades de caràcter personal, han de cumplir amb el RGDP

A Ajuntaments i entitats públiques

Les entitats públiques també estan obligades a cumplir amb la normativa europea de protecció de dades. A més a més, han de designar un Delegat de Protecció de Dades.

Autònoms

Els autònoms que tractin dades de caràcter personal no estan exempts del RGPD, per tant, també s'han d'adaptar a la normativa.

Com ho fem?

Presa de dades

Anàlisi

Elaboració de la documentació

Entrega i seguiment

A LleidaPRO ens adaptem a tots els sectors, des del petit autònom fins a entitats públiques. En una primera visita es recullen les dades necessàries per tal de redactar tota la documentació, protocols i mesures de seguretat per l'adequació de protecció de dades de l'empresa o entitat. Estem en contacte amb el client en tot el moment del procés d'adaptació. Un cop analitzades totes les dades i revisats tots els protocols d'actuació, es fa l'entrega física de la documentació amb el client. A partir de l'entrega, LleidaPRO li garanteix el seguiment i suport de dubtes i consultes durant un any. A partir del segon any, LleidaPRO li ofereix el servei de suport anual i assessorament en protecció de dades.

Sol·liciti informació sense compromís


    Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho sol·liciti i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si a LLEIDA PRO estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

    Declaro que he llegit i accepto la política de privacitat.